UNIVERZAL PLETIVO

Klasičan izbor pri izboru ogradnog sistema je univerzalno pletivo. Pravi se od pocinkovane žice ili od pocinkovane, pa potom plastificirane žice. Tako se postiže dvostruka zaštita i dodatno produžuje vek trajanja. Univerzalno pletivo zadovoljava sve zahteve upotrebljivosti, izdržljivosti i estetike. Visoka mogućnost primene prilikom ograđivanja domaćinstava, industrijskih objekata ili parcela otvorenog tipa (pašnjaka, voćnjaka ili vinograda). Promenom otvora okca i/ili promenom debljine žice postižemo drugačije performanse i menjamo karakteristike pletiva.

Najčešća boja plastificiranog univerzal pletiva je zelena. Postoji mogućnost izrade univerzal PVC pletiva i u drugim bojama po želji klijenta.

Univerzal pletivo proizvodimo u različitim dimenzijama, po želji kupca. Klijent bira visinu pletiva od 0,5 m do 3,5 m, debljinu žice od 1,75 mm do 3,1 mm i otvor okca od 2x2 cm do 7x7 cm.home_interactive_offer_list_1

NAJBOLJE REŠENJE

Sa obzirom na to da se može proizvoditi u najrazličitijim formatima, univerzalno pletivo je rešenje koje može da se primeni na mnogo mačina.

home_interactive_offer_list_2

ŠIROKA PRIMENA

Za ograde stambenih, poslovnih ili industrijskih objekata. Za farme, odgajivačnice, parcele, placeve i polja.

home_interactive_offer_list_3

LAKA MONTAŽA

Jednostavna ugradnja skaraćuje vreme do završetka posla. Brza montaža odgovara i izvođaču radova i krajnjem korisniku.

ZATRAŽITE PONUDU

Odlučite šta Vam je potrebno i javite nam se sa zahtevom za ponudu. Dobićete kompletnu informaciju i ponudu koja će Vam odgovarati.