PANELNE OGRADE

U okviru naše ponude imamo i panelne ograde, koje se izgrađuju od čelične žice različitih debljina. Panelne ograde se mogu izrađivati u više boja prema želji kupca. Panelne ograde su otporne na koroziju. Pogodne su za ograđivanje sportskih terena, industrijskih i poslovnih objekata, čak i obdaništa.

Prateća oprema za panelne ograde su stubovi koji mogu biti ukopavajući ili sa stopicama, kosnici, zatezači, kao i pribor za kačenje panela. Kompletan proizvodni program je prvo pocinkovan, pa plastificiran.

Stubovi za panelne ograde izrađuju se od kvadratnih čeličnih cevi 50 x 50 mm, u visini koju diktira tražena visina panela.

Visina panela se kreće od 830 mm, zatim 1030 mm, 1230 mm, 1530 mm. 1730 mm i 2030 mm.

Sama dužina panela je 2500 mm.

Kao i na panelima, tako i na stubovima se primenjuje ista antikorozivna zaštita (cinkanje + plastifikacija).


home_interactive_offer_list_1

SAVRŠEN IZGLED

Ova stavka možda nije najvažnija za neku ogradu. Često je vanija čvrstina i dimenzije. Ipak, estetika mora da bude prisutna, a naše panelne ograde su izuzetno lepe. Sa plastifikacijom u boji po želji klijenta spremni smo da damo najviše moguče.

home_interactive_offer_list_2

BRZA MONTAŽA

Panelne ograde se montiraju relativno brzo i lako. U našoj proizvodnji imamo sve neophodne elemente, a naša ekipa je uvežbana i spremna za rad na terenu.

home_interactive_offer_list_3

VRLO DUGOTRAJNE

Zbog višeslojne zaštite i kvalitetnih materijala, naše panelne ograde su izuzetno dugotrajne. Otporne su na sve vremenske prilike i mogu ih oštetiti jedino ekstremni fizički udarci.

ZATRAŽITE PONUDU

Odlučite šta Vam je potrebno i javite nam se sa zahtevom za ponudu. Dobićete kompletnu informaciju i ponudu koja će Vam odgovarati.