STUBOVI ZA OGRADE

Izbor stubova za ograde zavisi od načina montaže i od želje investitora. Ono što je trenutno kod nas aktuelno su metalni stubovi (pocinkovani) i metalno-plastificirani stubovi.

Postoje stubovi sa anker pločom, gde se ne preporučuju za ograde visine veće od 1500 mm, zbog stabilnosti. Postoje stubovi za perapet i stubovi koji su usadni u zemlju.

Stubovi mogu biti okrugli fi 50 mm i fi 60mm, pravougaoni 60x40 mm, kvadratni 50x50 mm. Ovi stubovi, takodje, mogu imati i nastavke za bodljikavu žicu. Metalno-plastificirani stubovi se proizvode od metalnih cevi koje se prvo toplocinkuju, a zatim i plastificiraju najkvalitetnijim prahovima na izuzetno visokoj temperaturi. Ova vrsta stubova ima na vrhu poklopac koji služi kao zaštita od prodiranja vlage unutar stuba.


home_interactive_offer_list_1

ŠIROK IZBOR

Proizvodimo ih u više različitih dimenzija. Standardno dostupne visine stubova su 1700 mm, 2000 mm, 2500 mm.

home_interactive_offer_list_2

RAZLIČITE MOGUĆNOSTI

Po zahtevu kupca, radimo ih u različitim bojama. Takođe, moguća je i proizvodnja u dimenzijama koje nisu u standardnoj ponudi.

home_interactive_offer_list_3

EKSTRA KVALITET

Materijal ii tehnologija koji se koriste u proizvodnji stubova obezbeđuju maksimalnu trajnost, dugu eksploataciju i vrhunsku estetiku.

ZATRAŽITE PONUDU

Odlučite šta Vam je potrebno i javite nam se sa zahtevom za ponudu. Dobićete kompletnu informaciju i ponudu koja će Vam odgovarati.